STRAVIČNA PROMETNA U SISKU

NEZAPAMĆENA TRAGEDIJA Mladi nogometaš stradao u stravičnoj nesreći, ubio ga je pijani vozač

ilustrativna fotografija: Milan Sabic/PIXSELL

Nesreća se dogodila u utorak oko 22:15 sati kada je 36-godišnjak s područja Popovače vozio automobil pod utjecajem alkohola od 1,62 promila. Zbog neprilagođene brzine, na raskrižju je udario u moped kojim je upravljao mladić (17), dok je još bio zaustavljen zbog propuštanja vozila iz suprotnog smjera

Na raskrižju Galdovačke ulice i Ulice Braće Perković u Sisku došlo je do nesreće u kojoj je smrtno stradao 17-godišnjak, javlja PU sisačko- moslavačka.

Nesreća se dogodila u utorak oko 22:15 sati kada je 36-godišnjak s područja Popovače upravljao automobilom kutinskih registracija pod utjecajem alkohola od 1,62 promila.

Zbog neprilagođene brzine, na raskrižju je udario u moped kojim je upravljao 17-godišnjak, dok je još bio zaustavljen zbog propuštanja vozila iz suprotnog smjera.

22.02.2023.,Sisak – Mjesto na kojem je sinocć smrtno stradao 17-godišnji Sven Ovanin. Photo: Nikola Cutuk/PIXSELL

Od siline udara, 17-godišnjak je na mjestu događaja smrtno stradao, a moped je odbačen na suprotnu prometnu traku gdje je na njega naletio automobil, zbog čega je putnica u automobilu zadobila lakše tjelesne ozlijede.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, 36-godišnjak će biti predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave sisačko-moslavačke.

Poginuli mladić je Sven Ovanin, piše Sisak info, mladi nogometaš ŠNK Frankopan

Ravnatelj OŠ Galdovo Josip Tominac bio je učitelj pokojnom mladiću te kaže kako je cijela škola, ali i cijeli grad u šoku, prenosi Danas.hr.

“Bio je jako dobro dijete, dijete za poželjeti. Dobar, miran, povučen, a ipak omiljen u društvu. Ne možemo vjerovati da se to dogodilo. Pogotovo jer je ovo druga tragedija u obitelji u kratkom vremenu. Nedugo nakon potresa, prije dvije godine, preminuo mu je otac i to ga je jako pogodilo. Taman se kroz nogomet počeo opuštati. Predsjednik kluba rekao mi je da je jako talentiran i da se pomalo oporavlja od svog stresa. Bio je sretan jer je stavljen u seniorsku ekipu, obožavao je nogomet”, ispričao je ravnatelj za Jutarnji.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari