LOŠ DAN NA POSLU

Nezapamćeni kaos na cesti! Policija jurila u potjeri za osobom s tjeralice, svi zajedno zabili se u treći auto

Foto: Facebook/Prometne zgode i nezgode

Splitski policajci jurili za muškarcem za kojim je raspisana potraga pa se automobilom zabili u drugi automobil.

Navode naime kako su policijski službenici JSIP oko 13.10 sati uočili osobno vozilo kojim je upravljao muškarac za kojim je bila raspisana potraga i trebalo ga je uhititi.

Policijski službenici su mu koristeći svjetlosne i zvučne signale izdali zapovijed da se zaustavi, na što se muškarac oglušio, nastavio vožnju i dao se u bijeg. U 13:20 sati, u Kaštel Starom, na Cesti dr. Franje Tuđmana došlo je do prometne nesreće.

Foto: Facebook/Prometne zgode i nezgode

Naime, muškarac koji je bježao policiji udario je u osobno vozilo, a nakon čega je i službeno vozilo policije udarilo u vozilo koje je sudjelovalo u prometnoj nesreći, naveli su.

Prema prvim informacijama u prometnoj nesreći ozljede su zadobile tri osobe od kojih je jedan muškarac koji je bježao policiji, osoba koja se s njima nalazila u vozilu i još jedna osoba iz drugog vozila. Na mjestu događaja su žurne službe, obavit će se očevid, prenosi RTL.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari