UPORAN U ČINJENJU NEDJELA

Uhićen mladić (21) koji je dvaput opljačkao istu trgovinu u Gorskom kotaru

Pixsell

Riječ je o 21-godišnjem osumnjičeniku za počinjenje kaznenih djela razbojništva na području Vrbovskog tijekom 2020. i 2021. godine

Policijski službenici Policijske postaje Vrbovsko, u suradnji sa službenicima Policijske uprave karlovačke, dovršili su kriminalističko istraživanje nad 21-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela razbojništva.

Riječ je o osumnjičeniku kojega se sumnjiči za počinjenje dva kaznena djela razbojništva na području Vrbovskog tijekom prošle 2021. i 2020. godine.

“Pronađen je na području nadležnosti PU karlovačke te je temeljem raspisane potrage priveden na kriminalističko istraživanje kojim je utvrđeno kako je u studenom 2020. godine u trgovini benzinske postaje u Vrbovskom prijeteći oružjem djelatnici počinio kazneno djelo razbojništva, otuđivši pritom 4.100 kuna. Također je utvrđeno kako je godinu dana kasnije, u studenom 2021., u istoj trgovini razbojništvom nad djelatnicima otuđio oko 2.500 kuna.”, izvijestili su iz PU primorsko-goranske.

Inače, karlovačka policija ga je zatekla u subotu, 22. siječnja na području Ogulina, neposredno nakon počinjenja još jednog razbojništva u trgovini.

Po završetku istraživanja, poradi sumnje u počinjenje navedenih kaznenih djela, 21-godišnji osumnjičenik je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu i predan pritvorskom nadzorniku.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari