OH SVAŠTA

Novi okršaj u trgovini na Zametu! Muškarac (32) obavio špežu ali nije želio platiti; Napao i udario zaštitara!

Ilustracija: Riportal.hr

Zbog sumnje u počinjenje navedenog kaznenog djela, osumnjičenik je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu i predan pritvorskom nadzorniku

Policijski službenici I. policijske postaje Rijeka dovršili su kriminalističko istraživanje nad 32-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela razbojničke krađe.

VIDEO DANA:

Spomenuti se sumnjiči da je u subotu, 7. svibnja oko 19,40 sati pokušao otuđiti prehrambene artikle iz jedne trgovine na području Zameta u Rijeci.

Naime, 32-godišnjaka je nakon što je prošao blagajnu s otuđenim predmetima zaustavio zaštitar te ga je osumnjičeni potom fizički napao u namjeri da zadrži otuđene predmete. Unatoč fizičkom napadu, zaštitar je uspio zadržati osumnjičenika do dolaska policije.

Materijalno je oštećena tvrtka sa sjedištem u zagrebačkoj županiji za manji novčani iznos.

Zbog sumnje u počinjenje navedenog kaznenog djela, osumnjičenik je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu i predan pritvorskom nadzorniku.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari