ODUZIMANJE PREDNOSTI?

VEŽIČANE UZBUNIO GLASNI PRASAK! Nesreća u Kvaternikovoj, promet usporen, čeka se očevid

Foto: Facebook

Prometna nesreća u Kvaternikovoj ulici dogodila se nešto iza 21 sat

Na križanju Kvaternikove ulice i Ulice Martina Kontuša večeras iza 21 sat dogodila se teža prometna nesreća u kojoj su sudjelovala dva osobna vozila. Točno ispred pizzerije Destino odnosno Crkve sv. Terezije došlo je do snažnog sraza dvaju automobila – zvuk kočenja vozila i prasak od udarca lima o lim čuo se nadaleko, prema svjedočenjima naših čitatelja čak i na Gornjoj Vežici!

Foto: Facebook

Prema prvim informacijama s terena uzrok nesreće je ljudski faktor odnosno greška vozača. Riječ je vjerojatno o oduzimanju prednosti prolaza uz brzinu neprilagođenu uvjetima na cesti, no svoj konačni sud dat će prometna policija nakon obavljenog očevida prometne nesreće.

U ovoj nesreći, prema našim saznanjima, nekoliko osoba pretrpjelo je lakše tjelesne odjele što je svakako odlična vijest nakon sudara koji je uzbunio mnoge Vežičane. Mnogi građani su izašli na prozore svojih stanova ili na ulicu kako bi provjerili što se točno dogodilo, u doba dana kada su se mnogi već polako pripremali na večernji počinak.

U tijeku je policijski očevid nesreće a promet se ovim dijelom Kvaternikove ulice odvija usporeno pa upozoravamo vozače na povećani oprez.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari