POLICIJA O UTAKMICI

Policija osujetila ulazak navijača Hajduka bez ulaznica na Jadranski derbi na stadionu Rujevica

Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

Ovo javno okupljanje, inače visokog sigurnosnog rizika proteklo je bez većih incidenata

Na stadionu HNK Rijeke na Rujevici jučer je odigrana nogometna utakmica 34. kola I. HNL između HNK „Rijeka“ i HNK „Hajduk“. Utakmicu je pratilo nešto više od 7.480 posjetitelja, od kojih oko 370 navijača gostujuće momčadi.

Ovo javno okupljanje, inače visokog sigurnosnog rizika proteklo je bez većih incidenata, izvijestili su iz PU primorsko-goranske.

“Prije, za vrijeme i nakon utakmice preventivno je privedeno pet osoba. U pokušaju ulaska u gledateljski prostor bez ulaznica ili bez valjanih ulaznica izdanih od organizatora, zatečena su 22 navijača gostujuće momčadi. Zbog počinjenja prekršaja iz domene Zakona o sprečavanju nereda na sportskim natjecanjima, bit će im izdani prekršajni nalozi.”, priopćili su iz policije.

Neposredno prije i za vrijeme utakmice na tribinama na kojima su se nalazili navijači obje momčadi, zapaljeno je više baklji i dimnih kutija te policija nastavlja kriminalističko istraživanje navedenog protupravnog ponašanja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari