JE LI MU OVO BILO POTREBNO!

Oduzet će mu auto! Kod Dramlja ‘pao’ pijani 36-godišnji recidivist. Izrečena mu i novčana kazna od koje – boli glava!

Photo: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Zbog počinjenih prekršaja, 36-godišnjaku je predloženo izricanje novčane kazne do 5300 eura, kao i zabrana upravljanja vozilom u trajanju od najmanje šest mjeseci, ali i trajno oduzimanje osobnog vozila, izvijestila je policija.

Crikvenička policija jučer je na području Dramlja oko 13.45 sati uhitila 36-godišnjeg hrvatskog državljanina koji je osobnim vozilom, riječkih registracijskih oznaka, upravljao prije stjecanja prava na upravljanje vozilima „B“ kategorije.

Riječ je osobi koja je pri tome i odbila testiranje na prisutnost alkohola i droge u organizmu, a i višestruki je recidivist jer je unatoč pravomoćnim rješenjima o počinjenju prometnih prekršaja nastavio se kretati u prometu bez položenog vozačkog ispita.

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju, sukladno Zakonu o sigurnosti prometa na cestama, protiv 36-godišnjaka je podnijet optužni prijedlog.

Zbog počinjenih navedenih prekršaja, predloženo mu je izricanje novčane kazne do 5300 eura, kao i zabrana upravljanja vozilom u trajanju od najmanje šest mjeseci, ali i trajno oduzimanje osobnog vozila.

Osumnjičenik će danas biti doveden u nadležni općinski sud radi određivanja kazne u skladu s važećim zakonskim propisima.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari