ZA DALJNJU TRGOVINU

Opatijska policija na Veprincu uhvatila muškarca s gotovo 100 kila duhana

Photo: Ivica Galovic/PIXSELL

Pronađeni duhan nije bio označen propisanim markicama nadležnog Ministarstva financija te je oduzet, a utvrđeno je da je bio namijenjen za nezakonitu trgovinu, stoji u izviješću policije.

Opatijska policija provela je kriminalističko istraživanje nad 55-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela nedozvoljene trgovine.

Riječ je o osumnjičeniku kojega su policijski službenici tijekom nadzora prometa jučer, 8. prosinca u jutarnjim satima zaustavili na autocesti A8 kod Veprinca.

Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je osumnjičenik u vozilu prevozio više vreća u kojima je bilo oko 99 kilograma rezanog duhana.  Pronađeni duhan nije bio označen propisanim markicama nadležnog Ministarstva financija te je oduzet, a utvrđeno je da je bio namijenjen za nezakonitu trgovinu.

Zbog sumnje u počinjenje navedenog kaznenog djela, osumnjičenik je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari