ZA DALJNJU TRGOVINU

Opatijska policija na Veprincu uhvatila muškarca s gotovo 100 kila duhana

Photo: Ivica Galovic/PIXSELL

Pronađeni duhan nije bio označen propisanim markicama nadležnog Ministarstva financija te je oduzet, a utvrđeno je da je bio namijenjen za nezakonitu trgovinu, stoji u izviješću policije.

Opatijska policija provela je kriminalističko istraživanje nad 55-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela nedozvoljene trgovine.

Riječ je o osumnjičeniku kojega su policijski službenici tijekom nadzora prometa jučer, 8. prosinca u jutarnjim satima zaustavili na autocesti A8 kod Veprinca.

Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je osumnjičenik u vozilu prevozio više vreća u kojima je bilo oko 99 kilograma rezanog duhana.  Pronađeni duhan nije bio označen propisanim markicama nadležnog Ministarstva financija te je oduzet, a utvrđeno je da je bio namijenjen za nezakonitu trgovinu.

Zbog sumnje u počinjenje navedenog kaznenog djela, osumnjičenik je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari