DVOJE PREVEZENO U RIJEČKU BOLNICU

Galerija | Otkriveni detalji strave na izlazu iz tunela Učka: U nesreći dvoje mrtvih, automobil ‘zgužvan’ do neprepoznatljivosti

Udario u rubnik pa se zabio u betonski blok kod naplatnih kućica

Nesreća se dogodila oko 19 sati i u njoj je sudjelovalo samo jedno vozilo bosansko-hercegovačkih registracijskih oznaka

Dvije su osobe smrtno stradale, a dvije su ozlijeđene u teškoj prometnoj nesreći u utorak navečer na izlazu iz tunela Učka s istarske strane, izvijestila je Policijska uprava istarska. Nesreća se dogodila oko 19 sati i u njoj je sudjelovalo samo jedno vozilo bosansko-hercegovačkih registracijskih oznaka.

Iz policije danas navode da su poginula dva državljana Bosne i Hercegovine, 37-godišnjak i 27-godišnjak.

Vozač, 25-godišnji državljanin Srbije, i još jedan putnik iz smrskanog Audija, prevezeni su u riječku bolnicu. Liječnici im se od jučer bore za život i obojica su u vrlo teškom stanju.

Policijsko priopćenje prenosimo u cijelosti:

“Nesreća se dogodila kada je 27-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine upravljao automobilom, bosanskohercegovačke registracijske oznake, iz pravca Rijeke prema Vranji brzinom većom od propisane.

Izlaskom iz tunela i dolaskom do zavoja u desno, vozač nije prilagodio brzinu kretanja osobinama ceste, već je skrenuo u lijevo i udario u prometnu signalizaciju, a potom i na dio prometnog otoka naplatne postaje.

Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

Na mjestu događaja preminula su dva putnika, 37-godišnji i 27-godišnji državljani Bosne i Hercegovine. Njihova tijela su po nalogu nadležnog državnog odvjetnika prevezena na Odjel patologije pulske bolnice radi obavljanja obdukcije.

Vozač i još jedan putnik iz vozila, 25-godišnji državljanin Srbije, prevezeni su u riječku bolnicu, gdje je utvrđeno da su teško ozlijeđeni te su zadržani na liječenju.

Nad vozačem automobila provest će se kriminalističko istraživanje kada će to biti moguće zbog njegovog zdravstvenog stanja”, naveli su iz PU istarske.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari