VOZIO UNATRAG

Otkriveni detalji tragedije Dugoj Resi: Jednogodišnje dijete automobilom udario djed, umrlo je

Ilustracija/Pixsell

Ulazio unatrag u dvorište

Vozeći automobil unatrag, 63-godišnjak je u nedjelju kod Duge Rese slučajno udario svog jednogodišnjeg unuka, koji je od zadobivenih ozljeda umro u tamošnjoj zdravstvenoj ustanovi.

Iz karlovačke Policijske uprave u ponedjeljak su priopćili kako se ovaj nesretni slučaj dogodio na području Donjeg Zvečaja, kada se 63-godišnjak automobilom s makadama započeo kretati unatrag u namjeri ulaska u dvorište te je tom prilikom udario u dijete.

Policijska glasnogovornica Katarina Nadia Požega rekla je kako radi zaštite obitelji i djeteta ne govore o srodstvu sudionika tragičnog događaja, već tek može potvrditi da je dijete rođeno 2021. godine, no od mještana se doznaje kako je nesreću izazvao njegov djed te da je stradala 16-mjesečna beba.

Županijskom državnom odvjetništvu bit će proslijeđeno izvješće o ovom događaju, koji je kvalificiran kao nesretni slučaj smrtnog stradavanja djeteta, rekla je Požega.

Kako je Hini kazao Denis Lauš, predsjednik Mjesnog odbora Zvečaj, cijelo mjesto je potreseno.

“Od kad smo jučer to čuli, svi smo jako potreseni, nema riječi kojima to možeš opisati, niti riječi kojima možeš izraziti sućut obitelji, a koje dobro poznajemo. Mogu samo reći ne ponovilo se ikad ikome”, istaknuo je Lauš, piše RTL.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari