IMAO 1,62 PROMILA

Galerija | Ovo je muškarac koji je pijan usmrtio 17-godišnjaka na mopedu. Odveden je na ispitivanje

Policija je danas ujutro privela 36-godišnjeg vozača koji je u utorak navečer pijan usmrtio 17-godišnjeg Svena Ovanina u Sisku. Odveden je na ispitivanje u Županijsko državno odvjetništvo

On je upravljao automobilom dok je u krvi imao 1,62 promila alkohola te naletio na dječaka koji je bio na mopedu i propuštao vozila iz suprotnog smjera. Sven je od siline udara na mjestu nesreće poginuo, a moped je odbačen na suprotnu traku.

Sada treba čekati hoće li mu sud odrediti istražni zatvor.

Od mladića se na društvenim mrežama opraštaju prijatelji i kolege.

“Bio je jako dobro dijete, dijete za poželjeti. Dobar, miran, povučen, a ipak omiljen u društvu. Ne možemo vjerovati da se to dogodilo. Pogotovo jer je ovo druga tragedija u obitelji u kratkom vremenu. Nedugo nakon potresa, prije dvije godine, preminuo mu je otac i to ga je jako pogodilo. Taman se kroz nogomet počeo opuštati. Predsjednik kluba rekao mi je da je jako talentiran i da se pomalo oporavlja od svog stresa. Bio je sretan jer je stavljen u seniorsku ekipu, obožavao je nogomet”, ispričao je ravnatelj njegove škole, prenosi Danas.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari