ZADOBIO TEŠKE TJELESNE OZLIJEDE

Ovo je teško za povjerovati! Pijani vozač izgubio suvozača na putu od Klane do Rijeke. Nećete vjerovati što se dogodilo u jednom zavoju…

Foto: Hrvoje Skočić/ Riportal

Vozač je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu, izvijestila je policija.

Jučer oko 20,10 sati 33-godišnji vozač osobnog vozila riječkih registracijskih oznaka upravljao je vozilom pod utjecajem alkohola od 1,38 g/kg krećući se županijskom cestom 5021 iz smjera Klane prema Rijeci.

S njim u vozilu, na mjestu suvozača nalazio se 43-godišnji hrvatski državljanin koji za vrijeme nije koristio sigurnosni pojas te je tijekom vožnje otvorio prozor i naginjao se izvan vozila te je u nepreglednom zavoju ispao iz vozila.

Zbog zadobivenih ozljeda pružena mu je liječnička pomoć u KBC Rijeka gdje su mu dijagnosticirane teške tjelesne ozljede.

Vozač je uhićen te je po dovršetku kriminalističkog istraživanja, zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela izazivanja prometne nesreće, kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari