CRNI VIKEND NA CESTAMA

Peugeot sletio s ceste u Istri, vozač umro na putu do bolnice

Milivoj Mijošek / Glas Istre

Ovog vikenda u četiri prometne nesreće poginule su četiri osobe

Vozač iz Vižinade poginuo je u nedjelju ujutro kad je vozilom sletio s ceste Baderna – Vižinada, izvijestila je istarska policija.

Upravljao je Peugeotom pulskih oznaka iz smjera Baderne prema Vižinadi i iz još neutvrđenih razloga sletio s ceste u blizini nogometnog igrališta u Vižinadi.

Prema dostupnim informacijama, teška nesreća dogodila se u 11.10 sati, 58-godišnjak je bio teško ozlijeđen i umro je od zadobivenih ozljeda na putu u pulsku Opću bolnicu.

Okolnosti prometne nesreće utvrdit će se očevidom policije i zamjenice Županijskog državnog odvjetništva u Puli.

Stravična nesreća na Jarunu

Podsjetimo, jedna osoba poginula je jutros u teškoj prometnoj nesreći uz zagrebačko jezero Jarun, izvijestila je Policijska uprava zagrebačka (PUZ).

U 6.58 sati, na kolniku Aleje Matije Ljubeka kod stupa javne rasvjete broj 132 dogodila se prometna nesreća kada je vozač u bijelom Chrysleru sletio s kolnika i poginuo.

Kako bi se utvrdile točne okolnosti prometne nesreće, policija moli svjedoke da se jave na broj telefona 01/6530-870 ili 192, priopćili su iz Policijske uprave zagrebačke.

Prometna nesreća u Svetoj Heleni

U subotu u 21.20 sati 40-godišnjak je upravljao osobnim automobilom marke Nissan zagrebačkih oznaka, a kretao se kolnikom županijske ceste broj 3016 u mjestu Sveta Helena u smjeru sjeverozapada prema mjestu Brezovec Zelinski.

Dolaskom do kućnog broja ulice Sveta Helena 39 D te ulaskom u desni zavoj, izgubio je nadzor nad vozilom i sletio u kanal s južne strane kolnika. Potom je naletio i na prometnu oznaku te na istočni rub betonskog kolnog ulaza kućnog broja 3 mjesta Brezovec Zelinski.

U prometnoj nesreći 40-godišnji vozač je poginuo, a tijelo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku.

U prometnoj nesreći u naselju Sirova Katalena, u sastavu grada Đurđevca, u subotu popodne poginuo je muškarac, izvijestila je koprivničko-križevačka policija.

Muškarac poginuo u vozilu bez registracijskih oznaka

Prometna nesreća dogodila se u subotu oko 17.45 sati kod Društvenog doma u Sirovoja Kataleni, kada je osobni automobil bez registracijskih oznaka, za sada neutvrđene marke, sletio s ceste. Automobil je vozio muškarac čiji se identitet utvrđuje, a od zadobivenih ozljeda umro je na mjestu nesreće.

Promet je tekao jednim prometnim trakom zbog službenih vozila koja su bila na intervenciji. Slijedi očevid, priopćeno je u subotu navečer iz Policijske uprave koprivničko-križevačke.

Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari