UZNEMIRUJUĆA SNIMKA

Pojavila se nova snimka sadističkog iživljavanja nad putnicima u autobusu iz Rijeke za Zagreb!

Snimku smo dobili od čitatelja koji je preživio ovo grozno iskustvo

Jedan putnik maltretirao je cijeli autobus, obrušivši se na putnicu kratko ošišane kose koja mu se nije dopala, posebno je vrijeđajući zbog njezine – navodne – seksualne orijentacije.

Njegovu “tiradu” ispunjenu najgorim uvredama, psovkama i uopće rječnikom primjerenom ološu iz najdublje rupe u podzemlju, ali i fizičkim nasrtajima, bili su primorani dulje vrijeme slušati svi putnici iz autobusa na liniji Rijeka – Zagreb.

Podsjetimo, sve se dogodilo u petak kada su primitivnom ispadu svjedočili putnici iz Rijeke u Zagreb. Muškarac se iživljavao verbalno, ali i fizički na putnike za koje je vjerovao da su seksualnosti koja mu ne odgovara.

Izgovorio im je niz uvreda i prijetnji, koje uistinu nisu za svačije uši.

“Joj što volim tući pedere, joj što volim. Ubit ću Boga u tebi. Dao Bog da ti mater bila prokleta jer je rodila pedera”, vikao je nasilnik.

Zbog svog je ponašanja i odnosa uhićen je odmah po dolasku na kolodvor a policija zasad ne nudi više detalja o cijelom slučaju.

“Muškarac se na ovaj način izderavao i prijetio ženi jer je bila ošišana na ćelavo”, javio nam je čitatelj koji nam je i poslao ovaj video.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari