KAZNENO PRIJAVLJEN

Pijani i drogirani mladić (28) se potukao pred kafićem u Kraljevici pa razbio video kameru na obiteljskoj kući

Ilustracija

​Prijavljen je za oštećenje tuđe stvari, ali i za remećenje javnog reda i mira

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika II. policijske postaje Rijeka podnesena je kaznena prijava protiv 28-godišnjeg hrvatskog državljanina zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela oštećenje tuđe stvari.

Riječ je o osobi koju se sumnjiči da je u noći 5. ožujka ove godine razbio video kameru na obiteljskoj kući na području Kraljevice i time 52-godišnjeg vlasnika materijalno oštetio za najmanje tri tisuće kuna.

Uz to se sumnjiči da je spomenute noći sudjelovao i u tučnjavi s nekoliko osoba te pod utjecajem alkohola narušavao javni red i mir ispred ugostiteljskog objekta na širem području Kraljevice. Tijekom policijskog postupanja mu je alkotestiranjem izmjerena koncentracija alkohola od 2,3 promila, ali mu je i utvrđena prisutnost droga u organizmu.

Zbog osnovane sumnje u počinjenje navedenog kaznenog djela, protiv osumnjičenika podnijeta je kaznena prijava mjerodavnom državnom odvjetništvu. Prijavljen je i prekršajno u skladu s odredbama čl. 13. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari