'PAO' U AKCIJI NADZORA

Pokazivao ‘vještine’ pa zaradio kaznu: Mladić centrom Rijeke vozio motocikl na zadnjem kotaču – i to nije sve!

Ilustracija: Riportal - M.L. (Fotografija ne prikazuje osobe iz teksta)

Vozač, mlađe životne dobi upravljao je motociklom marke “Gilera” riječkih registracijskih oznaka Ulicom Fiumara vozeći se samo na zadnjem, odnosno na jednom kotaču

U petak, 29. travnja od 16 do 20 sati provedene su pojačane mjere nadzora nad vozačima motocikala i mopeda. Tom prilikom je evidentirano 17 prekršaja, i to:  četiri zbog nenošenja zaštitne kacige, tri radi nepropisne brzine, jedno pretjecanje, četiri nepropisno postavljene registracijske pločice , jedan istek registracije i četiri ostala prekršaja.

Iz Policijske uprave primorsko-goranske izdvojili su događaj od jučer, 1. svibnja, kada je vozač mlađe životne dobi  upravljao motociklom marke “Gilera” riječkih registracijskih oznaka Ulicom Fiumara vozeći se samo na zadnjem, odnosno na jednom kotaču. Za vrijeme vožnje na motociklu nije imao istaknutu registarsku pločicu te kod sebe nije imao prometnu dozvolu. Također je utvrđeno je da motociklu isteklo važenje prometne dozvole te će protiv vozača biti podnijet optužni prijedlog nadležnom sudu s prijedlogom izricanja novčane kazne od 3.600 kuna.”, izvijestili su iz PU primorsko-goranske.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari