DRAMA NA RIJECI

Policajac skočio u Kupu i spasio ženu: ‘Nisam razmišljao o hladnoći, samo na to kako pomoći’

Photo: Nikola Cutuk/PIXSELL

Sve se dogodilo u nedjelju oko 7 sati kad je policajac išao na posao i hodao uz obalu nabujale rijeke. A onda je čuo ženski glas kako doziva u pomoć. Ni trenutak nije razmišljao što će napraviti, samo je reagirao

U nedjelju oko 7 sati na Mihanovićevoj obali u Sisku, policajac je iz nabujale rijeke Kupe spasio 82-godišnjakinju od utapanja.

Kako iz izvijestili iz Sisačko-moslavačke policije, policajac je bio na putu na posao te je hodao uz obalu.

Začuo je ženski glas kako poziva u pomoć, spustio se niz obalu i uočio ženu u rijeci.

“Bez imalo razmišljanja, ušao je u rijeku, izvukao ju na obalu i pozvao hitnu medicinsku pomoć. Prevezena je u sisačku Opću bolnicu gdje su joj okvalificirane teške tjelesne ozljede opasne za život”, naveli su iz policije.

Heroj iz policije o svemu je rekao: “Vjerujem da bi svatko reagirao kao i ja da se našao u toj situaciji. Nisam previše razmišljao, kada sam ju ugledao u hladnoj rijeci, na pomisli mi je bilo samo da joj pomognem i da ju što prije izvučem na obalu.”

Ovim nesebičnim, požrtvovnim i hvale vrijednim činom pokazao je kako hrvatska policija brine o sigurnosti građana te da je profesionalnim, stručnim i humanim pristupom za građane na raspolaganju u bilo koje vrijeme i na svim mjestima, piše RTL Danas.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari