DETALJI TRAGEDIJE

Uhićen taksist: Nije stao na pješačkom, djevojčica (15) preminula u bolnici

Hrvoje Jelavic/Pixsell

Vozač je uhićen, priopćeno je iz Policijske uprave varaždinske te će po dovršetku kriminalističkog istraživanja biti predan pritvorskom nadzorniku uz kaznenu prijavu za izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu

U prometnoj nesreći koja se dogodila 9. prosinca u 19:10 u ulici Zrinskih i Frankopana u Varaždinu ozlijeđena je 15-godišnjakinja koja je preminula u bolnici.

Podsjetimo, do prometne nesreće je došlo kada se taksist (52) nije zaustavio na pješačkom prijelazu pa je lijevim dijelom vozila naletio na dvije pješakinje, 15-godišnjakinju i 43-godišnjakinju. Pale su na kolnik te su obje prevezena u Opću bolnicu Varaždin gdje je djevojčica od posljedica ozljeda i preminula.

Vozač je uhićen, priopćeno je iz Policijske uprave varaždinske te će po dovršetku kriminalističkog istraživanja biti predan pritvorskom nadzorniku uz kaznenu prijavu za izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari