5 SATI JE TREJALA AKCIJA

Policija na Kikovici pojačano nadzirala teretna vozila, evo rezultata

Policija će i nadalje nastaviti pojačano nadzirati promet teretnih vozila te tako preventivno utjecati na sigurnost cestovnog prometa, izvijestila je policija.

U petak, 5. travnja je na području Kikovice kod Rijeke provedena preventivno-represivna akcija u prometu usmjerena na nadzor teretnih vozila.

Za vrijeme trajanja akcije od 10 do 15 sati kontrolirano je 11 teretnih vozila, od kojih devet iz Hrvatske, a dva su iz trećih zemalja. Pri tome su evidentirana u prekršaju tri vozača teretnih vozila.

Uz tri prekršaja dokumentacije tvrtke, evidentirani su po jedan prekršaj tahografa u teretnom vozilu, zatim prekršaj tehničke ispravnosti, pretovar vozila ispod 12,5 t, kao i pretovar vozila 12,5 t i više.

Akcija je provedena u suradnji s djelatnicima Stanice za tehnički pregled vozila, Ministarstva financija, Carinske uprave, Mobilne jedinice Carine Rijeka te s djelatnicima Ministarstva mora, prometa i infrastrukture, Inspekcija sigurnosti cestovnog prometa i cesta.

Policija će i nadalje nastaviti pojačano nadzirati promet teretnih vozila te tako preventivno utjecati na sigurnost cestovnog prometa.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari