IMAO 5.3 GRAMA

Policija osujetila kupoprodaju marihuane, diler pobjegao u Park Nikole Hosta ali je uhvaćen

Ilustracija: Riportal

Osumnjičenik je kazneno prijavljen za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama, a njegov „kupac“ je prekršajno sankcioniran prema Zakonu o suzbijanju zlouporabe droge

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem koje su proveli policijski službenici I. policijske postaje Rijeka sankcionirana su dvojica hrvatskih državljana zbog sumnje u zlouporabu droge.

“Riječ je o osobama koje su policijski službenici interventne policije prilikom provedbe nadzora, tzv. ulične redukcije, 23. prosinca zatekli u Rijeci u posjedovanju droge marihuana. Jedan od osumnjičenika je tada pokušao pobjeći policajcima, no ubrzo su ga sustigli u Parku Nikole Hosta te uhitili i priveli na postupanje.”, izvijestili su iz Policijske uprave primorsko-goranske.

Tijekom kriminalističkog istraživanja utvrđeno je kako je spomenuti osumnjičenik kod sebe imao oko 5,3 grama droge marihuana, pakirane u vrećicama, a 1 gram te droge je prodao zatečenom drugom osumnjičeniku.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama, kazneno je prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu, dok je njegov „kupac“ prekršajno sankcioniran u skladu s odredbama Zakona o suzbijanju zlouporabe droge.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari