'MANJE ORUŽJA, MANJE TRAGEDIJA'

Policija poziva građane da bez ikakvih sankcija predaju oružje i eksplozivna sredstva

Ilustracija

Akcijom “Manje oružja-manje tragedija” moguće je predati oružje i eksplozivna sredstva bez ikakvih sankcija

U sklopu akcije „Manje oružja, manje tragedija“, građani s područja Rijeke, Bakra i Crikvenice policiji su dragovoljno predali dvije puške, šest spremnika za puške, dvije ručne bombe, jedno topovsko zrno zaostalo iz II. svjetskog rata i 292 komada raznog streljiva. Sve predmete su na siguran način od građana preuzeli  i zbrinuli stručno osposobljeni policijski službenici.

Policija i  dalje poziva sve one koji još uvijek posjeduju oružje, streljivo, minsko-eksplozivna sredstva i druge nedozvoljene predmete da ih dragovoljno predaju te time svoj dom učine sigurnijim.

VIDEO DANA:

Isto tako, apeliramo na građane da spomenute predmete ne odlažu na mjestima koja su dostupna drugim osobama, kako ne bi došlo do neželjenih posljedica.

Građanima savjetujemo da navedene predmete ne donose sami u policiju već da se jave u najbližu policijsku postaju. Na poziv građana po sve navedene predmete doći će policijski službenici u civilnoj odjeći i sa službenim vozilom bez policijskih oznaka te ih preuzeti na siguran način, a građani će svoj dom učiniti sigurnijim.

Sve potrebne informacije mogu se dobiti i na besplatan broj telefona 0800 8892.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari