UHVATILI SU GA

Opatijcu (63) prijetio porukama i sumnjivim pošiljkama. Uhićen je u zračnoj luci!

Photo: Igor Soban/PIXSELL

Osumnjičenik je u ponedjeljak, 21. ožujka  pronađen u zagrebačkoj zračnoj luci temeljem raspisane potrage nakon čega je doveden na kriminalističko istraživanje u Policijsku postaju Opatija

Policijska postaja Opatija provela je kriminalističko istraživanje nad 30-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela prijetnje.

Osumnjičenik je u ponedjeljak, 21. ožujka  pronađen u zagrebačkoj zračnoj luci temeljem raspisane potrage nakon čega je doveden na kriminalističko istraživanje u Policijsku postaju Opatija.

VIDEO DANA:

Sumnjiči se da je u prosincu prošle godine brojnim telefonskim pozivima i slanjem više SMS poruka uznemirujućeg sadržaja, prijetio 63-godišnjem hrvatskom državljaninu. Također, oštećeni je ispred ulaznih vrata svoje kuće na širem opatijskom području nakon jedne od prijetećih poruka pronašao sumnjivu omotnicu.  Utvrđeno je da se u omotnici nalaze predmeti koji nisu opasne naravi.

Zbog sumnje u počinjenje navedenog kaznenog djela, protiv osumnjičenog 30-godišnjaka podnijeta je kaznena prijava te je predan pritvorskom nadzorniku.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari