SULUDO I OPASNO

Policija uhitila vozača koji je sumanuto vozio po zaustavnoj traci u krivom smjeru na A1. Otkrili i uzrok samoubilačke vožnje

Foto: Screenshot Danas.hr

Pojavila se i snimka na kojoj se čuje komentar:’Lik bježi od tehničkog pregleda na Draganiću, ovo nema nigdje… Stari moj!… Ovo je prestrašno, lik prži 140, ovo nije normalno!… I onda vele izgubili glavu, ovo nema nigdje!’

U srijedu je objavljena snimka koja ledi krv u žilama na kojoj se vidi kako automobil vozi u suprotnom smjeru po zaustavnoj traci autoputa iz Draganića prema Karlovcu. U suludoj vožnji, vozač je naišao i na policiju, ali nije se smeo, nastavio je juriti.

Okrenuo se na benzinskoj stanici

Vozač se na pumpi Draganić okrenuo te i vozio prema čvoru Karlovac. Sve se događalo oko 15:20 sati na autocesti Zagreb-Karlovac. Iz PU karlovačke još jučer su potvrdili kako su zaprimili dojavu o vozilu koje ide u suprotnom smjeru.

Za RTL Danas potvrdili su da su uhitili vozača te da je obrada i utvrđivanje činjenica u tijeku.

Doznajemo kako je moguće da je vozač htio izbjeći akciju “lijevak”, a radi se o redovnoj i uobičajenoj akciji policije kada se sav promet s autoceste preusmjerava na benzinsku postaju, bilo radi kontrole tehničke ispravnosti vozila ili o nekoj drugoj akciji policije.

Stisnuo gas u suprotnom smjeru

Izgleda da je vozač htio “zaobići” akciju te se okrenuo na benzinskoj postaji i stisnuo gas u suprotnom smjeru. S obzirom na to da je vozio po zaustavnoj traci, za pretpostaviti je da je bio svjestan što radi u da je moguće bježao, ne želeći se susresti s policijom.

Dobili smo snimku mahnite i vrlo opasne vožnje na kojoj se čuje komentar: “Lik bježi od tehničkog pregleda na Draganiću, ovo nema nigdje… Stari moj!… Ovo je prestrašno, lik prži 140, ovo nije normalno!… I onda vele izgubili glavu, ovo nema nigdje!”

U jednom trenutku nailazi i policijsko vozilo, ali vozač u zaustavnoj traci se ne zaustavlja, nego nastavlja dalje. Na snimci se čuje komentar : “Evo murje, evo murje, stari ovo nije normalno!”

Pogledajte snimku sumanute vožnje koju je RTL-u poslao čitatelj:

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari