PRIJAVLJEN JE

Policija uhvatila 41-godišnjaka kako vozi s krivotvorenim registracijskim oznakama

Foto: M.L./Riportal

Policijski službenici Mobilne jedinice prometne policije jučer su zatekli na području Matulja 41-godišnjeg vozača dok je upravljao osobnim vozilom s nepripadajućim registracijskim oznakama

Opatijska policija provela je kriminalističko istraživanje i kazneno prijavila 41-godišnjeg hrvatskog državljanina zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela krivotvorenje isprave.

Riječ je o osumnjičeniku kojega su policijski službenici Mobilne jedinice prometne policije jučer zatekli na području Matuljske općine dok je upravljao osobnim vozilom s nepripadajućim registracijskim oznakama. Osumnjičeni vozač je ,naime, zaustavljen oko 8 sati i provjerom je utvrđeno kako se na neregistriranom osobnom vozilu marke Renault, nalaze registracijske oznake drugog osobnog vozila marke Volvo.

Priveden je na kriminalističko istraživanje kojim je utvrđeno da je spomenuto vozilo Renault neregistrirano i tehnički neispravno, kao i već odjavljeno, a 41-godišnji vozač je postavio druge registarske oznake na vozilo kako bi se njime mogao koristiti unatoč neproduženoj tehničkoj registraciji. Tijekom postupanja osumnjičenik je odbio testiranje na alkohol i prisutnost opijata u organizmu.

Po završetku istraživanja, 41-godišnjak je pod sumnjom u počinjenje navedenog kaznenog djela prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu. Također je i prekršajno prijavljen prema odredbama Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari