PRESRETAČ U AKCIJI: Na meti pijani, prebrzi, oni bez vozačke dozvole…

Tijekom jučerašnjeg dana, trojica vozača zatečena su u počinjenju prometnih prekršaja na prometnicama u nadležnosti Policijske uprave primorsko-goranske.

Posada policijskog presretača zaustavila je jučer u 7.50 sati kod tunela Burlica 56-godišnjeg hrvatskog državljanina koji je upravljao vozilom marke Kia pri koncentraciji alkohola od 1.34 g/kg.

Istoga dana, u 15 sati, kod čvora Sv. Kuzam, zaustavljeno je osobno vozilo marke Toyota kojim je upravljao 67-godišnji vozač i to pri koncentraciji alkohola od 1.69 g/kg.

Zbog počinjenih prekršaja bit će sankcionirani sukladno odredbama Zakona o sigurnosti prometa na cestama, kao i 41-godišnji hrvatski državljanin kojeg je policijska posada u 12.50 sati zaustavila kod čvora Križišće i zatekla u upravljanju vozilom marke VW Golf prije stjecanja prava na upravljanje vozilom, odnosno, bez položenog vozačkog ispita.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari