Priveden kradljivac parfema iz Omišlja

Foto: Ilustracija

Jučer, oko 18.15 sati policija je zaprimila dojavu o krađi parfema iz trgovine u sklopu trgovačkog centra u Omišlju. Nedugo nakon dojave policijski službenici Policijske postaje Krk na širem području Omišlja pronašli su 31-godišnjeg hrvatskog državljanina, koji je zbog sumnje da je počinio kazneno djelo priveden na kriminalističko istraživanje. Isto tako, pronađeni su i otuđeni parfemi u vrijednosti nekoliko tisuća kuna te vraćeni vlasniku, tvrtki iz Zagreba.
Tijekom postupanja policije prema 31-godišnjaku, zajedno s njim zatečen je i hrvatski državljanin, starosti 58 godina koji je vrijeđao i omalovažavao policijske službenike.
Po završetku kriminalističkog istraživanja protiv 31-godišnjaka slijedi kaznena prijava zbog sumnje da je počinio kazneno djelo krađe, dok protiv 58-godišnjaka slijedi optužni prijedlog zbog počinjenja prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Pročitajte više vijesti iz rubrike Crna kronika.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari