'I DALJE NIJE DOBRO'

Video | Pročelnik HGSS-a: ‘Kolega je napadnut, to ne smijemo zaboraviti. Nismo očekivali ovakav ishod policijske konferencije’

Top tema u gradu, svi su iznenađeni, ali RTL saznaje informacije iz prve ruke. ‘Ne znam što očekivati s obzirom na to da smo naša očekivanja snizili’, govori pročelnik HGSS-a

Policija kaže da radi svoj posao ali to ne kaže da se mora svima svidjeti. Ovo što se danas dogodilo šokiralo je sve

“Ova današnja konferencija iznijela je neke informacije koje u najmanju ruku nismo očekivali da će biti takav ishod cijele priče”, kazao pročelnik HGSS-a Stanice Rijeka Marko Andrić.

Na pitanje što se na Platku dogodilo, Andrić je kazao: “Naš kolega je napadnut i to ne smijemo zaboraviti. U kasnijem razvoju događaja, naš kolega pred mojim očima, dva , metra ispred mene, snažnim udarcem u glavu, izgubio je svijest na nekoliko minuta”.

“Nažalost kolega i dalje nije dobro. Ima vrtoglavice, bolove u vratu i dalje je na relaciji doktor kuća”, dodaje.

“Ne znam što očekivati s obzirom na to da smo naša očekivanja snizili. Nadamo se da se neće staviti relativiziranje situacije jer na neki način osjećamo da se to izjednačava, svaka situacija koja se gore dogodila”, govori pročelnik Andrić.

“Nisam osoba koja bi trebala komentirati, ne poznajem policijske procedure. Mogu reći da sam adekvatno izvijestio i hitnu i policiju o tome da je gore osoba bez svijesti da je došlo do tučnjave. Isto tako izvijestio sam policiju što se dogodilo, i o udarcu u glavu i o gubljenju svijesti”, dodaje.

Andrić je kazao kako su ga policajci pozvali jučer oko 15 sati, nakon čega je išao dati izjavu.

“Želim istaknuti da prvi ja pa svatko od naših članova ili ljudi koji su sudjelovali u incidentu također snositi odgovornost za tu priču. Najbitnije je naš napadnuti, a kasnije i ozlijeđeni kolega”, zaključio je pročelnik Marko Andrić u razgovoru s Majom Brkljačom za RTL Danas.hr.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari