DOSTAVILI POSEBNO IZVJEŠĆE

Policija izašla s novim priopćenjem, nisu prijavili ozlijeđenog pripadnika HGSS-a. U podne su tvrdili drugačije?!

Foto: Hrvoje Skočić/Riportal

Općinskom državnom odvjetništvu u Rijeci dostavljeno je opće posebno izvješće s kompletnom dokumentacijom, priopćili su iz Policijske uprave primorsko-goranske

Policijska uprava primorsko-goranska obavještava javnost da je danas, 2. veljače Općinskom državnom odvjetništvu u Rijeci dostavila opće posebno izvješće s kompletnom dokumentacijom vezano za događaj od 29. siječnja na skijalištu na Platku, a radi donošenja meritorne državno odvjetničke odluke.

“Također, obavještavamo javnost da između pet osoba za koje je utvrđeno počinjenje prekršaja iz domene Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, nije riječ o ozlijeđenom pripadniku HGSS-a, kao što je netočno navedeno u objavama pojedinih medija.”, naveli su iz policije.

Podsjetimo, danas su na pitanja novinara odgovarali su Hari Brnad, zamjenik načelnika ove Policijske uprave i Tihomir Pojer, načelnik II. policijske postaje Rijeka.

“Policijski službenici su se nakon dojave uputili na mjesto događaja i zatekli sudionike koji su, po prvim informacijama, zbog sumnje u počinjenje prekršaja privedeni. Provedeno je policijsko ispitivanje, oni su zadržani u postaji u vremenu koje zakon dopušta, a zatim su pušteni na slobodu. Završeno je krim istraživanje i potvrđeno je da su sve ozlijeđene osobe zadobile lake tjelesne ozljede”, kazao je Brnad. “Pet sudionika počinilo je prekršaje protiv javnog reda i mira i protiv njih će se podnijeti prijave sudu u Rijeci”, dodao je.

Na pitanje novinara, kojih je to pet osoba, Poje je odgovorio: “Policija se ne vodi tko je tko, pet osoba je počinilo prekršaje. Da, među njima je i pripadnik HGSS-a”, kazao je. “Osobe koje su bile u BMW-u i druge osobe koje su se prethodno družile uz alkoholna pića u ugostiteljskom objektu što naravno nije zabranjeno.”

Na pitanje, uključuje li to i osobe koje su ozlijeđene, Brnad je potvrdio: “Da.”

Cijelu današnju pressicu možete pogledati OVDJE.

Pogledajte video prilog Kanala Ri:

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari