Video | Donosimo snimku tučnjave na Platku!

O cijelom slučaju oglasio se DORH koji kaže da čekaju izvješće policije a o cijelom događaju saznali su iz medija

RTL ekskluzivno objavljuje snimku tučnjave na Platku u kojoj je ozlijeđen pripadnik HGSS-a te još dvije osobe, među njima i jedna žena.

Sve detalje brutalnog premlaćivanja pogledajte u RTL Danasu od 19 sati!

Podsjetimo, nakon što su trojica mladića u automobilu BMW, driftajući po skijaškoj stazi, upali u dublji snijeg i zaglavili se, zatražili su od jednog pripadnika HGSS-a da im izvuče automobil. Kako im je objasnio da to ne može učiniti, napali su ga i udarali.

Incident se dogodio prošlu nedjelju navečer na skijalištu Platak.

Nakon što su trojica mladića u automobilu BMW, driftajući po skijaškoj stazi, upali u dublji snijeg i zaglavili se, zatražili su od jednog pripadnika HGSS-a da im izvuče automobil. Kako im je objasnio da to ne može učiniti, napali su ga i udarali. Dobio je više udaraca, među ostalim i nogom u glavu te je onesviješten. U pokušaju razdvajanja i smirivanja situacije mladići iz BMW-a su udarili još nekoliko osoba te su troje od njih prevezeni u riječki KBC- Utvrđeno je da su zadobili lakše ozljede.

Riječka policija o cijelom se slučaju prvi put oglasila nakon puna dva radna dana. Policija je divljački napad okvalificirala tek kao prekršaj i nasilnike uopće nisu privodili dežurnom istražnom sucu niti su kontaktirali Državno odvjetništvo oko procjene kvalifikacije tog nedjela.

Policijska uprava primorsko-goranska je izvijestila da će nadležnom sudu podnijeti optužni prijedlog protiv trojice mladića starosti 21 i 22 godine za prekršaj naročito drskog i nepristojnog ponašanja, dok se kriminalističko istraživanje slučaja nastavlja, piše Net.hr.

A što su na podnevnoj konferenciji za medije PU primorsko-goranske govorili zamjenik načelnika PU Hari Brnad i Tihomir Poje PROČITAJTE OVDJE.

Dulju snimku možete pogledati OVDJE.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari