NAPALI GA NAVEČER

Pronađene su osobe koje su teško ozlijedile 18-godišnjaka na Pećinama

Ilustracija: Riportal

Počinitelji su kazneno prijavljeni nadležnom državnom odvjetništvu

Kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika II. policijske postaje Rijeka pronađene su osobe koje su u večernjim satima, 13. ožujka ove godine na području Pećina u Rijeci ozlijedile 18-godišnjaka.

“Riječ je o dvojici hrvatskih državljana u dobi od 18 i 45 godina za koje je utvrđena osnovana sumnja da su oštećenoga fizički napali i ozlijedili.”, kratko su izvijestili iz Policijske uprave primorsko-goranske.

Nakon ozljeđivanja, mladiću je liječnička pomoć pružena u KBC Rijeka.

Po završetku kriminalističkog istraživanja oba počinitelja su kazneno prijavljena nadležnom državnom odvjetništvu zbog počinjenja kaznenog djela teške tjelesne ozljede u pokušaju.

Iz policije su za sada izašli samo s ovim najosnovnijim informacijama, no sudeći prema godištima ozlijeđenog mladića i osoba koje su ga ozlijedile, nesumnjivo se ovdje ne radi o nekoj “slučajnoj” tučnjavi, bit će prije da je riječ o nekakvoj priči koja korijene vuče u prethodnim događajima, vjerojatnim nesporazumima između dvojice tinejdžera.

Čim doznamo više detalja, izvijestit ćemo javnost o događaju koji je uznemirio velik broj Riječana koji suosjećaju s ozlijeđenim mladićem.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari