PEUGEOT

Riječanka (36) u šoku, zapalili su joj auto! Policija uhvatila dvojicu osumnjičenih (35, 42)

Photo: Marijan Susenj/PIXSELL/ Ilustracija

Policija je kazneno prijavila dvoje hrvatskih državljana pod sumnjom u počinjenje kaznenog djela oštećenje tuđe stvari, stoji u izviješću policije

Policijski službenici II. policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističko istraživanje nad dvoje hrvatskih državljana, starosti 35 i 42 godine, radi sumnje u počinjenje kaznenog djela oštećenje tuđe stvari.

“Riječ je o osobama za koje je utvrđeno istraživanjem da su tijekom jučerašnjeg dana na području Drage kod Rijeke polili zapaljivu tekućinu po osobnom vozilu marke Peugeot, u vlasništvu 36-godišnje hrvatske državljanke, te ga zapalili.

Požar na vozilu su ugasili pripadnici JVP Rijeka, a njime je vozilo gotovo u potpunosti oštećeno. Materijalna šteta utvrdit će se naknadno.”, izvijestili su iz Policijske uprave primorsko-goranske.

Oboje osumnjičenika je jučer pronađeno i privedeno na kriminalističko istraživanje te su po završetku kazneno prijavljeni mjerodavnom državnom odvjetništvu zbog osnovane sumnje u počinjenje navedenog kaznenog djela.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari