NESTALO U TRENU

Riječanki ukraden bijeli Golf 6, novčanik i mobitel. Pomozite joj ako ste vidjeli automobil ili znate nešto o ovome!

Foto: Hrvoje Skočić/ Riportal

Krađa automobila se dogodila u četvrtak navečer, u razdoblju od 20.30 sati do 21.30 sati u Kastvu kod Šporove jame, na okretištu autobusa

Riječ je o automobilu Golf 6 bijele boje, tablica RI 771 TC. Pored toga, nesretna žena je ostala i bez novčanika i mobitela.

“Ne znam kolika je vjerojatnost da se auto pronađe ali molim vas, ako slučajno negdje vidite auto s ovim registracijskim oznakama, da javite meni i policiji… Puno hvala.”, uputila je Riječanka apel javnosti putem društvenihmreža i medija.

A kako je došlo do ove krađe, objašnjava sama:

“Uzeli su mi sve te stvari iz torbe dok sam bila na treningu… Netko je ušao u zgradu gdje se trenira i uzeo sve to iz moje torbe. Također je ukraden i ruksak jedne djevojčice u kojem je bio mobitel i još neke njezine osobne stvari.”,

Okradena žena je događaj prijavila policiji odnosno podnijela prijavu protiv nepoznatog počinitelja. Ukoliko imate bilo kakvih saznanja ili korisnih informacija o ovom događaju, naša sugrađanka moli vas da to dojavite policiji.

O cijelom slučaju danas ujutro oglasili su se i iz Policijske uprave primorsko-goranske sljedećim priopćenjem:

“Policija traga za nepoznatim počiniteljem koji je jučer u večernjim satima iz prostorije sportskog objekta na području Kastva otuđio torbu u kojoj se nalazio mobitel i drugi predmeti te je potom iz druge torbe otuđio novčanik s dokumentima, mobitel i ključeve vozila. Osim toga, nepoznati počinitelj je otuđio i osobno vozilo marke Golf, bijele boje, riječkih registracijskih oznaka koje je bilo parkirano ispred sportskog objekta.”.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari