SVE JE SNIMLJENO

Video | Velika operacija ATJ Lučko i policije: U najvećoj tajnosti u Hrvatsku prepraćen opasni bjegunac uhićen u Kolumbiji

Za 37-godišnjim muškarcem je bila raspisana hrvatska Interpolova tjeralica temeljem koje je bio uhićen u Kolumbiji. Pogledajte video ispod naslova objave!

U utorak u večernjim satima policijski službenici Uprave kriminalističke policije su, uz asistenciju Antiterorističke jedinice Lučko (ATJ Lučko), uspješno prepratili muškarca M.V. (1986.) u postupku deportacije iz Kolumbije u Hrvatsku.

Za 37-godišnjim muškarcem je bila raspisana hrvatska Interpolova tjeralica temeljem koje je bio uhićen u Kolumbiji, a tražen je bio zbog počinjenja kaznenih djela iz domene krvnih delikata, organiziranog kriminaliteta i kriminaliteta droga.

Uhićen je nakon višemjesečne operativne suradnje s Federalnom policijom Kolumbije i Maršalskom službom Sjedinjenih Američkih Država.

Paralelno s pokretanjem ekstradicijskog postupka, 37-godišnjaku je temeljem imigracijskih zakona Republike Kolumbije izrečen izgon iz zemlje radi prijetnje nacionalnoj sigurnosti, a deportacija je provedena u suradnji s nadležnom imigracijskom službom Republike Kolumbije.

Pod visokim mjerama osiguranja i u pratnji policijskih službenika ATJ Lučko i Uprave kriminalističke policije, 37-godišnjak je sigurno predan u nadležni zatvor, piše Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari