DRAMA NA AUTOCESTI

SAČEKUŠA U SRBIJI Armadu na povratku iz Prištine napali maskirani huligani,ozlijedili vozača autobusa

Screenshot

Huligani su palicama napali hrvatske navijače i demolirali im autobus

Kako Telegraf.rs saznaje, oko 4 sata na povratku u Rijeku s utakmice u Prištini, napadnuti su navijači Rijeke. U Srbiji su im razbijena stakla na autobusu na autocesti kod beogradskog predgrađa Grocke.

Na mjesto napada ubrzo je stigla i hitna pomoć, a prema izvještajima srpskih medija ozlijeđen je vozač autobusa.

Podsjetimo, oko 50 pripadnika Armade pratilo je Rijeku na startu ovogodišnje kampanje u Konferencijskoj ligi. Nogometaši Rijeke u gostima u Prištini svladali su kosovski Dukagjini 1-0 u prvom susretu drugog pretkola Konferencijske lige.

Jedini pogodak u ovih 90 minuta Rijeka je postigla nakon pola sata igre, a strijelac je bio Niko Janković koji je slavio s Armadom koja je došla do Kosova autobusom.

‘Prava filmska sačekuša’

Kako piše telegraf.rs, navijači Crvene zvezde napravili su Riječanima pravu filmsku “sačekušu” na autocesti kod Grocke, a sve se odvijalo u četiri sata ujutro.

Jedan od svjedoka događaja rekao je da je više maskiranih osoba, koji su na sebi imali obilježja Crvene zvezde, blokiralo autocestu Niš-Beograd s nekoliko automobila. Potom su izašli iz vozila i onda je nastala prava drama. Bili su naoružani palicama i oštetili su autobus u kojem su se nalazili navijači Rijeke, članovi Armade.

Na autobusu je bilo više oštećenih stakala a vozač je zadobio ozljede – posjekotine na rukama i njemu je ukazana pomoć. Prema posljednjim informacijama nije bilo ozlijeđenih među navijačima.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari