ŠEST DANA TRAJE POTRAGA! Javili su se baka i djed ostavljene djevojčice?

Navodno je i majka kontaktirala Centar za socijalnu skrb. Iz PU zagrebačke nisu željeli ništa konkretno potvrditi već su kazali da provjeravaju sve dojave, te da će javnost biti na vrijeme obaviještena

U srijedu je policija objavila fotografije djevojčice ostavljene ispred Župe Dobrog pastira u Sesvetama i zamolila građane za pomoć kako bi pronašli njezinu obitelj. Dijete je ostavljeno 20. srpnja, a čak šest dana policija nije mogla pronaći obitelj.

Nakon što su aktivirani mediji, navodno su se javili djed i baka, te potvrdili da se radi o njihovoj unuci. Navodno se javila i majka, te je kontaktirala Centar za socijalnu skrb, koji je privremeno preuzeo brigu za djevojčicu, piše MaxPortal.

Iz PU zagrebačke nisu željeli ništa konkretno potvrditi već su kazali da provjeravaju sve dojave, te da će javnost biti na vrijeme obaviještena. Njezini roditelji trenutno se nalaze na obradi.

Vijesti.hr
Foto: mup

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari