STRAHOTA

Smrtno stradao zaštitar u noćnom klubu u Biogradu na moru. Još se utvrđuje kako se sve točno dogodilo

Photo: Milan Sabic/PIXSELL

U koordinaciji s dežurnom županijskom državnom odvjetnicom, koja je izašla na mjesto događaja, policija je provela očevid dok se u prostorijama policije nalaze dvije muške osoba nad kojima se provodi kriminalističko istraživanje na sve okolnosti ovog događaja

Tragedija u Biogradu na Moru.

Kako neslužbeno doznaje RTL, noćas je u noćnom klubu u Biogradu smrtno stradao zaštitar.

Još uvijek se utvrđuju okolnosti tragičnog događaja. Navodno je došlo do tučnjave u samome klubu koji je jučer i službeno započeo s otvorenjem nove ljetne sezone.

Kako neslužbeno doznaje Zadarski.hr, muškarac je preminuo od infarka te njihovi izvori poručuju da se ne može zaključiti da je u pitanju ubojstvo.

Oko svega se oglasila i zadarska policija čije priopćenje prenosimo u cijelosti.

“Danas, 21. svibnja u 04.05 sati policija je postupala po dojavi Hitne medicinske pomoći Biograd da pružaju liječničku pomoć muškoj osobi u ugostiteljskom objektu u Biogradu.

Zbog pružanja daljnje liječničke pomoći, 54-godišnji hrvatski državljanin je prevezen u Opću bolnicu Zadar gdje je preminuo.

U koordinaciji s dežurnom županijskom državnom odvjetnicom, koja je izašla na mjesto događaja, policija je provela očevid dok se u prostorijama policije nalaze dvije muške osoba nad kojima se provodi kriminalističko istraživanje na sve okolnosti ovog događaja.

Provedenim mjerama i radnjama policija je za sada utvrdila kako je tijekom večeri u ugostiteljskom objektu evidentirano narušavanje javnog reda i mira te tučnjave između više osoba.

Po nalogu županijske državne odvjetnice, nad tijelom preminulog je naložena obdukcija kako bi se utvrdio točan uzrok smrti.”

Uskoro više informacija…

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari