Snimke nadzornih kamera otkrile misteriozni crveni auto

Foto: Pixsell

Nadzorne kamere snimile su crveni automobil s kojim se navodno utrkivao Marin Kamenički

Nakon teške nesreće u Ilici koju je zbog prekomjerne brzine izazvao Marin Kamenički (20) a u kojoj su poginule dvije žene, neki od svjedoka naveli su da su vidjeli kako se mladić svojim ‘nabrijanim’ automobilom utrkivao s još jednim.

Iako se činilo da ipak nije bilo utrke, tijekom istraživanja policajci su s obližnjih zgrada skinuli snimke nadzornih kamera, a na njima je, navodno, vidljivo da se Mercedes kojim upravlja Kamenički između drugih vozila de facto utrkuje s nepoznatim automobilom za koji je na snimkama, s obzirom na lošu kvalitetu i jako veliku brzinu kretanja, vidljivo samo da je crvene boje, piše Jutarnji list.

Premda je u tom trenutku promet na tom dijelu ceste bio izrazito gust, na snimkama se vidi da se dvije jurilice kreću izrazito velikom brzinom, i to svaka u svojem traku, u smjeru Zaprešića. Jedna od njih je Mercedes Marina Kameničkog koji je neposredno nakon toga skrivio sudar u kojem su sudjelovala još tri vozila, a druga je crveni automobil nepoznate marke.

Policija i tužiteljstvo, kako se neslužbeno doznaje, sumnjaju da se iz navedenih snimki može pretpostaviti da su se ta dva vozila utrkivala, no je li doista bilo tako ili je riječ o pukoj slučajnosti da su se te večeri na istoj prometnici našla dva vozača gladna brzine, koja su jurcala u istome smjeru, još se utvrđuje, piše Jutarnji list navodeći da su pretragama Kameničkom pronađeni tragovi THC-a.

Vijesti.hr
Foto: Pixell

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari