STRAHOTA U NOĆI! Vozač crvenog auta u središtu Rijeke udario pješaka na pješačkom i pobjegao! Policija traži očevice

Foto: Slaven Branislav Babic/PIXSELL

Molimo očevice nesreće da se jave u Postaju prometne policije Rijeka osobno ili pozivom na broj telefona 051/335 521 i 430 655, odnosno na e-mail: pprp.rijeka@mup.hr, pozivaju iz policije

U prometnoj nesreći koja se sinoć dogodila oko 23.40 sati u Rijeci, na raskrižju ulice Viktora Cara Emina s ulicom J. Završnika i Cambierieve ulice, teško je ozlijeđen pješak.

“Nepoznati vozač upravljajući osobnim vozilom, vjerojatno crvene boje, udario je na obilježenom pješačkom prijelazu 75-godišnjeg hrvatskog državljanina. Nakon toga je pobjegao s mjesta nesreće, odnosno, udaljio se bez pozivanja hitne pomoći, a nije ni policiju izvijestio o prometnoj nesreći. Ozlijeđenom pješaku je pružena liječnička pomoć u KBC Rijeka gdje su mu utvrđene teške tjelesne ozljede.”, izvijestili su iz PU primorsko-goranske.

U tijeku je potraga za nepoznatim vozačem, a kako bi se utvrdile sve činjenice ove prometne nesreće, iz policije mole očevice da se jave u Postaju prometne policije Rijeka u Ulicu Ciottina 25 osobno ili pozivom na broj telefona 051/335 521 i 430 655, odnosno na e-mail: pprp.rijeka@mup.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari