Strava u Malom Lošinju: Maloljetnica pronađena mrtva na stubištu zgrade, sumnja se na ubojstvo

Ilustracija (Pixsell)

Policija je na obavjesni razgovor dovela 41-godišnjaka. On zasad nije uhićen niti osumnjičen

U ranim jutarnjim satima policija je dobila obavijest da je u Malom Lošinju u petak ujutro pronađena mrtva ženska osoba.

“Dojavu smo zaprimili nešto prije 7 sati. Cjelokupnu istragu provodi Županijsko državno odvjetništvo, a očevid policija nakon čega će biti poznato više informacija. Na mjestu događaja nesretnoj je djevojci pružena medicinska pomoć, ali je nažalost preminula”, kazali su za Vijesti.hr u Policijskoj upravi primorsko-goranskoj.

Neslužbeno doznajemo da je riječ o iznimno mladoj osobi odnosno 16-godišnjakinji, a pronađena je u stambenom objektu to jest na stubištu zgrade.

U Odjelu za odnose s javnošću primorsko-goranske PU doznajemo kako je u prostorije policijske postaje Mali Lošinj dovedena muška osoba na obavijesni razgovor. Za sada nije osumnjičen za ubojstvo niti je uhićen, ali se pretpostavlja da ima saznanja o kaznenom djelu.

Neslužbeno doznajemo da je riječ o 41-godišnjaku.

Uskoro opširnije…

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari