Strava u susjedstvu: 14-godišnjak u domu za djecu obljubio tri godine mlađeg dječaka

Foto: Ilustracija

14-godišnjak po zakonu može snositi sve kaznene sankcije ukoliko dokazi budu protiv njega i bude osumnjičen za obljubu djeteta

U somborskom Domu za djecu i omladinu bez adekvatne roditeljske skrbi ‘Miroslav Mika Antić’ u Srbiji, dogodio se strašan incident u kojem se 14-godišnjaka sumnjiči da je obljubio svog 11-godišnjeg cimera. Njih je navodno tijekom seksualnog odnosa zatekao odgajatelj dok je obilazio sobe.

Incident su nadležni u Domu prijavili somborskoj policiji 18. siječnja koja je pokrenula opsežne radnje radi utvrđivanja svih okolnosti koje su dovele do tog slučaja.

“Situacija je vrlo delikatna. Dječaci su zatečeni u krevetu tijekom seksa i odgajatelj je odmah prijavio slučaj nadležnima. 11-godišnjak je odmah odveden liječniku koji je utvrdio lakše tjelesne ozljede u vidu površinskog oštećenja anusa te je nakon ukazane liječničke pomoći pušten iz bolnice. Stariji dječak je napunio 14 godina i on sada po zakonu može snositi sve kaznene sankcije koje povlači ovaj slučaj ukoliko dokazi budu protiv njega i bude osumnjičen za obljubu djeteta”, kazao je sugovornik za Blic.
Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari