Strava u susjedstvu: 14-godišnjak u domu za djecu obljubio tri godine mlađeg dječaka

Foto: Ilustracija

14-godišnjak po zakonu može snositi sve kaznene sankcije ukoliko dokazi budu protiv njega i bude osumnjičen za obljubu djeteta

U somborskom Domu za djecu i omladinu bez adekvatne roditeljske skrbi ‘Miroslav Mika Antić’ u Srbiji, dogodio se strašan incident u kojem se 14-godišnjaka sumnjiči da je obljubio svog 11-godišnjeg cimera. Njih je navodno tijekom seksualnog odnosa zatekao odgajatelj dok je obilazio sobe.

Incident su nadležni u Domu prijavili somborskoj policiji 18. siječnja koja je pokrenula opsežne radnje radi utvrđivanja svih okolnosti koje su dovele do tog slučaja.

“Situacija je vrlo delikatna. Dječaci su zatečeni u krevetu tijekom seksa i odgajatelj je odmah prijavio slučaj nadležnima. 11-godišnjak je odmah odveden liječniku koji je utvrdio lakše tjelesne ozljede u vidu površinskog oštećenja anusa te je nakon ukazane liječničke pomoći pušten iz bolnice. Stariji dječak je napunio 14 godina i on sada po zakonu može snositi sve kaznene sankcije koje povlači ovaj slučaj ukoliko dokazi budu protiv njega i bude osumnjičen za obljubu djeteta”, kazao je sugovornik za Blic.
Vijesti.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views