UŽAS NA CESTI

STRAVIČNA NESREĆA Vozač riječke tvrtke poginuo nakon udara u kamion koji je prevozio kontejner

Fot: Friuli.it

U teškoj prometnoj nesreći poginuo je vozač kamiona hrvatskih registarskih oznaka

Danas su se na sjeveru Italije na istoj dionici autoceste A4 dogodile dvije prometne nesreće, javlja specijalizirana web stranica kam-bus.info.

Prva nesreća dogodila se u tri sata poslije ponoći i u njoj su sudjelovali osobno vozilo koje se kretalo u nedozvoljenom smjeru te teretno vozilo. Kamion se u pokušaju izbjegavanja automobila prevrnuo i udario u drugo vozilo. Unatoč dramatičnoj situaciji, na sreću nije bilo mrtvih.

Druga nesreća dogodila se oko 8.30 sati na A4, opet u smjeru Venecije, praktički na istom potezu gdje je promet nakon prve nesreće znatno usporio.

Autocesta nije bila zatvorena, pa je protok vozila bio tipično usporen uz spori prolazak teških vozila zaustavnom trakom. Tijekom faze zaustavljanja i laganog kretanja kolone, teško vozilo hrvatskih registarskih oznaka naletjelo je na teretno vozilo koje se, srećom, zaustavilo dvadesetak metara iza posljednjeg zaustavljenog kamiona. Udarac je to teretno vozilo odbacio desetak metara te je tako veliko rastojanje spasilo vozača teretnjaka koji je prevozio kontejner.

Vozač kamiona hrvatskih registarskih oznaka koji je udario u stražnji kraj kontenjera preminuo je, nažalost, na licu mjesta, javlja kam-bus.info.

Kasnije tijekom dana Talijani su objavili snimku s nadzornih kamera. Naglašavamo da je snimka uznemirujuća, a možete ju pogledati OVDJE.


Neslužbeno doznajemo, riječ je o vozaču tvrtke Adella transporti s grobničkog područja.

Foto: Riportal

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari