Studentice u domu na udaru manijaka: ‘Ušao je curama u sobu, skinuo odjeću i zaključao se!’

U dvorištu zagrebačkog studentskog doma snimljen je muškarac kako hoda gol golcat!

Studentice u Studentskom domu Stjepan Radić u Zagrebu opet su na udaru perverznog manijaka. Kako je objavljeno na Facebook stranici Studentski dom Stjepan Radić – Sava, a sve je potkrijepljeno i fotografijama golog muškarca koji u ruci nosi odjeću, incident se dogodio u nedjelju navečer kada je ušao u 1. paviljon djevojkama u sobu! Navodi se da je skinuo odjeću i zaključao se te nakon toga pobjegao iz paviljona.

“Nepoznat muškarac, oko 30 godina, hoda po Savi, maloprije ušao u prvi paviljon curama u sobu, skinuo odjeću i zaključao se te nakon toga pobjegao iz paviljona. Cure pazite se i zaključavajte sobe!”, navela je studentica koja je objavila i fotografije muškarca.

Druga studentica, naša sugovornica koja je željela ostati anonimna, a koja živi u navedenom studentskom domu pojašnjava kako je sličnih incidenta bilo i prije i to ne samo na Savi već i u drugim domovima. Posljednji takav koji je zabilježen bio je u studentskom domu Laščina u svibnju ove godine. Tada je muškarac na području doma presretao studentice i “radio bludne radnje”.

Studentica pojašnjava da se na ulazima u paviljone na Savi ne nalaze pripadnici osiguranja već se vrata zatvaraju i automatski zaključaju.

“Ali ako netko ostavi vrata otvorena, primjerice stavi kamen ispred vrata, onda može ući tko god hoće kad hoće. Zaštitara ima nekoliko. Idu u ophodnju svako malo. Oduvijek postoje manijaci koji promatraju cure kroz prozor, ulaze im u tuševe ili sobe”, kaže naša sugovornica.

NASTAVAK priče pogledajte OVDJE!

N. Cuglin
Foto: Facebook

VIDEO DANA:

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari