VELIKA ZAPLJENA HEROINA Riječka policija na Turniću u „Fiatu“ pronašla 2 kilograma droge vrijedne milijun i 126 tisuća kuna!

Foto: Ilustracija

Kao vozač pošiljke droge uhićen je 36-godišnji državljanin BiH Ljubiša Đurica iz Trebinja koji je jučer smješten u riječki zatvor

Veliku zapljenu heroina, milijunske vrijednosti, ostvarila je riječka policija, donosi danas Novi list.

U automobilu na Turniću otkrivena je i zaplijenjena pošiljka droge, teška dva kilograma i 252 grama, čija se vrijednost – s obzirom da je trenutna cijena grama heroina 500 kuna – u uličnoj prodaji procjenjuje na ukupno milijun i 126 tisuća kuna. Za riječke prilike ovo je respektabilna zapljena heroina, kakva se vrlo rijetko događa, primjećuje Novi list.

Heroin je bio sakriven iza kontrolne ploče u ventilacijskom sustavu ispred vozačevog i suvozačevog sjedišta, a kao vozač pošiljke droge uhićen je 36-godišnji državljanin BiH Ljubiša Đurica iz Trebinja koji je jučer smješten u riječki zatvor.

U interesu rasvjetljavanja slučaja, iz krugova istrage ne priopćavaju se svi detalji, no poznato je da je Đurica s pošiljkom droge uhvaćen u Čandekovoj ulici u Rijeci, u blizini trgovačkog centra Andrea, u nedjelju oko 17 sati. Otkriveno je da je heroin, u ukupnoj količini od 2.252 grama, skrivao u fiatu punto BiH registracije, piše Novi list i donosi još neke detalje slučaja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari