I DALJE NEMA TIJELA

‘Sumnjive iskopine’: Policija traži tijelo male Danke na lokalnom groblju!

05.04.2024., Banjsko polje - Lokacija na kojem je nestala Danka boravila kada je tragicno stradala. Policija cuva mjesto dogadja. Photo: Davor Javorovic/PIXSELL

Srpska policija danas pretražuje novu lokaciju u sklopu potrage za tijelom nesretne Danke koja je ubijena 26. ožujka. Policajci sada pretražuju sve sumnjive iskopine na groblju u selu Zlot, a nakon toga krenut će na okolicu groblja i sela Zlot, piše Alo, a prenosi Danas.hr

Podsjetimo, Danka se na trenutak udaljila od majke koja je davala vode starijem djetetu. Deset dana trajala je potraga u koju se uključio i Interpol da bi se prije pet dana otkrila šokantna vijest.

Dvojica radnika Vodovoda udarila su je automobilom brzo nakon nestanka. Dok je Dankin otac panično tražio kćer, zaustavio je dvojicu u automobilu i pitao ih jesu li je vidjeli. Rekli su. “Ne”… Djevojčica je bila u autu. U tom trenutku bila je još živa. Dvojac ju je zakopao na deponiju. Tamo su se pijani i posvađali, a nakon toga jedan od njih vratio se i premjestio tijelo.

Policajci vjeruju da je automobil vozio J. S. (50), a suvozač D. D. (50) na kraju je presudio djevojčici. D. D. je priznao ubojstvo, a J.S. se brani šutnjom. Brat i otac od D. D. su privedeni na ispitivanje. Brat D. D. (40) nenadano je preminuo u pritvoru u nedjelju.

Na saslušanje je privedena i majka osumnjičenika D. D. Rekla je kako je policija zaplijenila svu odjeću i noževe, piše Kurir. Dodala je da ne poznaje Dankinu obitelj od prije i nije imala što reći o njima.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari