SVE SU I SNIMILI Nakon deset godina donesena presuda: maloljetnicu opili i drogirali pa silovali

Foto: Ilustracija

Nakon deset godina donesena nepravomoćna presuda za petoricu muškaraca koji su opili i drogirali, a potom počinili kazneno djelo protiv spolne slobode nad maloljetnicom.

34-godinji Borislav G. i njegovi višestruko osuđivani prijatelji 31-godišnji Mario B.,32-godišnji Milorad B., 31-godišnji Ivan H. i 34-godišnji Tomislav B., nakon deset godina od seksualnog zločina nad tada 16-godišnjom djevojkom, nedavno su dobili nepravomoćne presude, prenosi Jutarnji list.

Okrivljenici su osuđeni na godinu dana zatvora jer su se upleli u seksualni čin s tinejdžericom koju su prethodno napili i drogirali heroinom, a cijeli grupni odnos snimao je jedan od prijatelja. Snimka traje više od osam minuta te je brzo postala dostupna i drugima.

Prema optužnici, u rujnu 2007. počinili su više spolnih odnošaja s maloljetnicom bez njezina pristanka. Sve je počelo u jednom kafiću, gdje su konzumirali alkohol i opojna sredstva, a potom su odlučili iskoristiti omamljenost tinejdžerice koju su opili i drogirali ne bi li s njome spolno općili.

Državno odvjetništvo ih je optužilo za kazneno djelo protiv spolne slobode, odnosno da su s maloljetnom osobom izvršili više spolnih odnošaja bez pristanka.

Optuženi su tvrdili kako djevojku nisu nagovarali na seksualni odnos te da im je izgledala punoljetno, a jedan od optuženika odgovorost je svalio na nju, prenosi Jutarnji list.
Vijesti.hr

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari