TEŠKO OZLIJEĐENI: Talijan automobilom „pokosio“ mladog motociklista i njegova suputnika

Foto: Ilustracija (Pixsell)

Tijekom vikenda na prometnicama Policijske uprave primorsko-goranske dogodila se 41 prometna nesreća u kojima su tri osobe teže ozlijeđene a deset osoba je lakše ozlijeđeno

Teško su ozlijeđena dvojica hrvatskih državljana u dobi od 23 i 25 godina, a riječ je o vozaču i putniku na motociklu, stradalima u prometnoj nesreći koja se dogodila 24. kolovoza na području mjesta Nerezine.

Ovu prometnu nesreću izazvao je 31-godišnji državljanin Italije, vozač osobnog vozila koji se kretao iz smjera Osora prema Malom Lošinju te prilikom skretanja udario u spomenuti motocikl uslijed čega su vozač i putnik zajedno s motociklom pali na kolnik.

Također je utvrđeno kako je stradali 23-godišnjak motociklom upravljao prije stjecanja prava na upravljanje ovom vrstom vozila.

Teško je ozlijeđen i 49-godišnji državljanin Njemačke, koji je kao vozač osobnog vozila 25. kolovoza sudjelovao u prometnoj nesreći na području Novog Vinodolskog. Prešao je na suprotnu kolničku traku te se sudario s osobnim vozilom, kojim je iz suprotnog smjera upravljao  73-godišnji državljanin Mađarske.

U ovoj prometnoj nesreći lakše su ozlijeđene još tri osobe.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari