ŠOK U ŠIBENIKU I VODICAMA

Tko je ubijeni poduzetnik Tedi Slamić koji je brutalno upucan ispred svoje trgovine u Vodicama?

Photo: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Prijatelj ga je opisao kao bio nježnog oca i obiteljskog čovjeka

Na ulicama Šibenika traje opsadno stanje nakon višestrukog ubojstva koje je šokiralo cijeli grad. Policija je potvrdila da je ubijeno četvero ljudi. Jedan od ubijenih, kako navodi Slobodna Dalmacija, je Tedi Slamić.

Poslovao u Šibeniku

Tedi Slamić je bio izvršni direktor trgovačkog poduzeća ”Djelo”, koje formalno ima sjedište u Unešiću, no većinom posluje u Šibeniku. Njegov otac Joso bio je pukovnik Hrvatske vojske i zamjenik Ivana Bačića, zapovjednika slavne šibenske 113. brigade.
Otac i majka su mu razvedeni, pa otac  je vođenje tvrtke prepustio Tediju.

Tedijev stric Dane tijekom Domovinskog rata pomagao je šibenskom zavičaju u to teško doba, dok je živio u Njemačkoj. Dane se vratio iz dijaspore, kupio hotel ”Borovnik” u Tisnome, gdje se i Tedi spremao urediti hotel ”Stara škola”.

”Tedija sam poznavao kao korektnog i vrlo poduzetnog čovjeka. Upravo smo prije tri dana imali dogovor oko konačnog uređenja tog hotelskog zdanja, kad sam na portalu pročitao strašnu vijest”, izjavio je Ivan Klarin, načelnik općine Tisno.

”Tedi je prema vani možda djelovao samo kao tvrdi, poduzetan čovjek, ali je zapravo bio nježan otac, obiteljski čovjek. Moja unučad se stalno igrala s njegovo dvoje djece. U njegovu stanu ili kod moga sina Zorana u zgradi na Šubićevcu”, rekao je Maksim Roman, prosvjetni radnik i utemeljitelj ”Centra za rehabilitaciju obitelj Roman” za Slobodnu Dalmaciju, prenose Vijesti.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari