TRAGEDIJA KOJA JE POTRESLA HRVATSKU Pokopana brutalno ubijena Kristina Krupljan

Foto: zagreb.info

Posljednji pozdrav Kristini održan je uz pjesmu ‘Moj lipi anđele’, a okupljeni članovi obitelji i prijatelji ispratili su brutalno ubijenu djevojku bijelim ružama

Danas se održao sprovod Kristine Krupljan na groblju Markovo polje koja je u srijedu brutalno ubijena u naselju Volovčica.

Posljednji pozdrav Kristini održan je uz pjesmu ‘Moj lipi anđele’, a okupljeni članovi obitelji i prijatelji ispratili su brutalno ubijenu djevojku bijelim ružama.

Zagreb.info piše da je na Kristinin sprovod došao i poznati televizijski voditelj Mirko Fodor, koji je tek kratko rekao da je njegova kći išla s Kristinom u školu, a bili su i susjedi.

Podsjetimo, Kristina Krupljan je ubijena u noći s 22. na 23. veljače. Osumnjičeni i privedeni za njeno ubojstvo je njen bivši dečko, 19-godišnji David Komšić.

U srijedu je Kristini zadao 60 uboda nožem u njezinom automobilu. Sve se dogodilo na zagrebačkoj Volovčici. Njezina je majka kasnije otkrila da je Kristina bila i trudna.

Komšić je inače otprije poznat policiji. Imao je zabranu prilaska Kristini od 2015., a ovo je već četvrti napad na Kristinu, koji je ovaj put završio kobno.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari