SVAKA ČAST

Traži se žena koja je ostavila novac u bankomatu u Novom Vinodolskom; Pošteni nalaznik predao novac policiji

Ilustracija: Riportal - M.L.

Zahvaljujemo poštenom nalazniku koji je svojom nesebičnom gestom ukazao na važnost poštenja i pomoći sugrađanima, priopćili su iz policije.

U nedjelju, 26. lipnja u poslijepodnevnim satima na bankomatu u Novom Vinodolskom, 43-godišnji hrvatski državljanin pronašao je zaboravljeni novac. Sutradan je došao u Policijsku postaju Crikvenica te pronađeni novac predao policiji.

“Policijski službenici su potom kontaktirali djelatnicu navedene banke u čijem je vlasništvu bankomat te su došli do informacija saznali da ih je u jutarnjim satima nazvala ženska osoba kazavši da je zaboravila uzeti novac na bankomatu.”, izvijestili su iz PU primorsko-goranske.

VIDEO DANA:

“Budući da su je iz banke uputili da navedeni događaj prijavi Policijskoj postaji Crikvenica, a da to do sada nije učinila  ovim putem pozivamo vlasnicu izgubljenog novca da se javi u Policijsku postaju Crikvenica, Kralja Tomislava 85a.”, dodali su iz policije.

Zahvaljujemo poštenom nalazniku koji je svojom nesebičnom gestom ukazao na važnost poštenja i pomoći sugrađanima.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari