TRSAT Policija u pojačanom nadzoru na području Trsata i Bulevarda

Foto: Riječanin

Policijski službenici u pojačani nadzor odnosno procjenu događaja krenuli su zbog dojava o brojnim i sistematskim oštećenjima parkiranih automobila

Mnoge građane istočnog dijela grada, točnije Bulevarda i Trsata, iznenadile su danas prijepodne sirene policijskih automobila.

Nekoliko patrolnih vozila ubrzanom vožnjom kretalo se iz smjera središta grada prema Bulevardu i Trsatu, a jedan od razloga je, kako doznajemo, pojačani izvid brojnih dojava građana o sistematskim oštećenjima parkiranih automobil u tim područjima grada.

Jedna Riječanka tako nam je na licu mjesta pokazala fotografije svoga oštećenoga automobila na području Bulevarda (razbijena stakla, vjerojatno kamenom ili sličnim predmetom), zbog čega je morala odgoditi putovanje.

Na Trsatu smo blizu ugostiteljskog objekta zatekli više policijskih službenika u ophodnji i procjeni štete na vozilima. Premda je vjerojatnost izuzimanja eventualnih tragova obično mala, nikad se ne zna kakav trag počinitelji mogu ostaviti iza sebe, a tu su i iskazi svjedoka odnosno snimke nadzornih kamera okolnih objekata.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari